Κερδίζει και στην… μέτρια της μέρα η Ίντερ (vid)

από AllAboutARIS

Ποδαρικό με το δεξί έκανε η Ίντερ στο 2022, μιας και παρά την μέτρια εμφάνιση της κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Λάτσιο και να παραμείνει στην 1η θέση της Serie A με 49 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Μίλαν αλλά και με έναν αγώνα λιγότερο. Η Λάτσιο από την άλλη βρίσκεται στην 6η θέση με 32 βαθμούς.

Η Ίντερ βρέθηκε από την αρχή σε θέση άμυνας αλλά κατάφερε στο 30ο να προηγηθεί με τον Μπαστόνι σε μία από τις λίγες επιθέσεις της. Η Λάτσιο απάντησε στο 35ο με τον Ιμόμπιλε ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας των «νερατζούρι». Στο δεύτερο μέρος η

Ίντερ κατάφερε να προηγηθεί με τον Σκρίνιαρ στο 71ο λεπτό και να κρατήσει την νίκη ως το τέλος.

 

Στη Βερόνα, η Ελλάς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Σαλερνιτάνα, η οποία με τη σειρά της πήρε μια νίκη που της δίνει ελπίδες ενόψει της συνέχειας και για τον στόχο της παραμονής της.

Ο Τζούριτς με πέναλτι στο 29’ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με την Βερόνα να βρίσκει την ισοφάριση με τον Λάζοβιτς στο 63ο λεπτό. Η απάντηση της Σαλερνιτάνα άμεση αφού επτά λεπτά αργότερα ο Γρήγορης Κάστανος με τρομερό φάουλ «εκτέλεσε» τον Παντούρ για το 2-1, που παρέμεινε ως το φινάλε με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τους 11 βαθμούς με ματς λιγότερο και να συνεχίσουν να ελπίζουν.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα