Κολύμβηση – Σίσκος: «Έγινε πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρό μου»

από AllAboutARIS

Ο Απόστολος Σίσκος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Χειμερινών πρωταθλημάτων Κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων, που για τη Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Το νέο πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων με 1:56.79 που σημείωσε στα 200μ. ύπτιο, επίδοση που «μετράει» σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι ένας πολύ καλός προάγγελος για όσα μπορεί και είναι σε θέση να πετύχει την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε και τη θερινή που θα ακολουθήσει.

Ο πρωταθλητής του ΑΡΗ ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ότι «Το τελευταίο μου χειμερινό πρωτάθλημα ως έφηβος έφτασε στο τέλος του και θεωρώ ότι τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι παρά πολύ χαρούμενος για όλες τις επιδόσεις μου σε όλα τα αγωνίσματα. Μπορώ να πω ότι στα 200μ. ύπτιο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς έκανα πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο μου. Να «πιάσω» το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024. Παρόλο που δεν είναι επίσημο με χαροποιεί πάρα πολύ το γεγονός ότι το «έπιασα» για πρώτη φορά. Καθώς όταν ήμουν μικρότερος μου φαινόταν ακατόρθωτο. Είμαι εξίσου ενθουσιασμένος για τα ατομικά μου ρεκόρ στα 100μ ύπτιο με χρόνο 54.68 και στα 200μ. μικτή με 2.04.43. Αυτά τα αποτελέσματα δίνουν κίνητρο και σε εμένα αλλά και στον προπονητή μου να δουλέψουμε ακόμα παραπάνω για μεγαλύτερους στόχους».

Να σημειώσουμε ότι από 1η Μαρτίου ξεκινάει επίσημα η περίοδος της ολυμπιακής πρόκρισης, και το όριο συμμετοχής στα 200μ ύπτιο στο Παρίσι 2024 είναι 1:57.50.

Πηγή: KOE.ORG.GR

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X