Λάμπαρντ: «Η κόρη μου που είναι 3 ετών κατάλαβε ότι ήταν πέναλτι το χέρι του Ρόδρι» (vid)

από AllAboutARIS

Στο +6 από την δεύτερη της βαθμολογίας Λίβερπουλ συνεχίζει να βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μετά την εντός έδρας ήττα της από την Τότεναμ επικράτησε με 1-0 της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Τα «ζαχαρωτά» είχαν έντονα παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα Τίρνεϊ και πιο συγκεκριμένα για την φάση του 85΄, όπου ο Ρόδρι κάνει χέρι μέσα στην περιοχή της Μάντσεστερ Σίτι, το οποίο ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και το VAR έδωσαν πέναλτι.

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας του Λίβερπουλ Φρανκ Λάμπαρντ έσπευσε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του, για την φάση αυτή με τον ίδιο να τονίζει χαρακτηριστικά πως ακόμη και η τριών ετών κόρη του κατάλαβε πως ήταν πέναλτι.

«Έχω μια κόρη τριών ετών στο σπίτι που μπορεί να σου πει ότι ήταν πέναλτι. Δεν αστειεύομαι. Είμαστε σε μια κατάσταση στην οποία εμείς βρισκόμαστε στα χαμηλά της βαθμολογίας και η Μάντσεστερ Σίτι διεκδικεί το πρωτάθλημα. Οπότε όλα είναι σημαντικά και κάθε φάση κρίσιμη. Όταν έχεις ένα σύστημα το οποίο σου επιτρέπει να δεις το πέναλτι τότε είναι η πιο εύκολη απόφαση να δεις ότι ήταν χέρι. Είναι καθαρό πέναλτι. Έχεις δύο λεπτά για να το δεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Προτεινόμενα Άρθρα