Λεβαντόφσκι: «Ήταν η ιδανική στιγμή για το επόμενο βήμα»

από AllAboutARIS

Για την απόφασή του να κλείσει τον κύκλο του στην Μπάγερν και να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Πολωνός επιθετικός εμφανίστηκε, επίσης, βέβαιος ότι η Μπαρτσελόνα θα ξεπεράσει τα εμπόδια του οικονομικού Fair Play και θα καταφέρει να τον εγγράψει στη La Liga.

«Δεν ανησυχώ, νομίζω ότι όλα είναι στο σωστό δρόμο. Δεν έχω την παραμικρή ανησυχία, όλα θα λυθούν μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια», είπε-σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo Deportivo-, ενώ μιλώντας για τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, τόνισε:

«Μερικές φορές δεν έχει σημασία πόσο συγκεκριμένα μιλάς για ένα θέμα, εν προκειμένω για την τακτική, μερικές φορές οι λέξεις που χρησιμοποιείς και οι εξηγήσεις είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτό είναι που με εντυπωσίασε περισσότερο, πιο πολύ από την τακτική, για την οποία οι γνώσεις μου είναι πολύ υψηλές. Έχω συνεργαστεί με εξαιρετικούς προπονητές και έμαθα από αυτούς, ήθελα να πάρω το καλύτερο από αυτούς και το κάνω για περισσότερα από δέκα χρόνια. Δεν θα χρειαστεί να προσαρμοστώ σε νέα τακτική, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς πια να εφεύρεις, αλλά να αναλάβεις καθήκοντα. Για μένα το πιο σημαντικό είναι πώς μιλάει και ξαφνικά παρατήρησα αυτή τη λάμψη στα μάτια του. Κάθε προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου έχει δώσει τις απαντήσεις. Νομίζω ότι αυτή η προετοιμασία ήταν πολύ καλή και προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά μου αυτές τις μέρες», συμπλήρωσε και παραδέχθηκε:

«Ήξερα τι μου έλεγε η καρδιά μο, ότι ήθελα να υπογράψω. Ήταν η ιδανική στιγμή για το επόμενο βήμα».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X