Λεβαντόφσκι: «Φέρτε τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα»

από AllAboutARIS

22 γκολ στο πρωτάθλημα στην πρώτη του χρονιά! Πρώτος σκόρερ της La Liga και κάτοχος του πρωταθλήματος. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το περασμένο καλοκαίρι το είπε και το έκανε. Άφησε το Μόναχο και την Μπάγερν για να αποκτήσει μια νέα εμπειρία. Να βρει νέα κίνητρα και να πετύχει και αλλού, μακριά από το φιλόξενο για εκείνον Αλιάνζ Αρένα. Ο Πολωνός επιθετικός στα 34 του παρουσιάζεται «καυτός» και ορεξάτος για ακόμη περισσότερα κατορθώματα.

«Θέλω να παίξω με τον Μέσι εδώ, στη Μπαρτσελόνα. Εχει αλλάξει το στιλ παιχνιδιού του τα τελευταία χρόνια. Είναι πιο εύκολο να παίζεις με παίκτες που κατανοούν το ποδόσφαιρο βαθιά, όπως εκείνος», τόνισε αρχικά ο Πολωνός στράικερ στο Meczyki για να εξηγήσει: Το στιλ παιχνιδιού του Μέσι έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Σκέφτεται διαφορετικά και τοποθετείται διαφορετικά στον αγωνιστικό χώρο. Έχει μια μοναδική αίσθηση. Σίγουρα θα μπορούσαμε να την χρησιμοποιούσαμε. Πού θα έβαζα στο γήπεδο; Θα πρέπει να ρωτήσετε τον Τσάβι για αυτό».

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Μπαρτσελόνα και Αλ Χιλάλ είναι τα μεγάλα φαβορί για την απόκτηση του Αργεντινού σούπερ σταρ. Όλα αναμένονται να κριθούν με το τέλος του γαλλικού πρωταθλήματος και την αποχώρηση του Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Προτεινόμενα Άρθρα