Λονδρέζικη «μάχη» για Κουτίνιο!

από AllAboutARIS

Από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, η καριέρα του Φιλίπε Κουτίνιο βρίσκεται σε κάθετη πτώση. Στα τρία χρόνια του εκεί ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να «κολλήσει» στο παιχνίδι της ομάδας. Κι όλα αυτά ενώ ο ερχομός του έγινε με πολλές ελπίδες. Οι «μπλαουγκράνα» δαπάνησαν περί τα 120 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο του 2018, ευελπιστώντας πως θα αποτελέσει το νέο ηγέτη της στη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, σε καμία των περιπτώσεων δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις προσδοκίες. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο ισπανικός σύλλογος έψαχνε να τον… ξεφορτωθεί το καλοκαίρι.

η ισπανική ομάδα θέλει να γλιτώσει ένα ποσοστό από τον τεράστιο μισθό του Κουτίνιο, που ξεπερνάει τις 230.000 ευρώ την εβδομάδα. Γι’ αυτό είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει ή να τον παραχωρήσει ως δανεικό, πληρώνοντας το μισό συμβόλαιο του. Οι δύο ομάδες του Λονδίνου φέρονται έτοιμες να κινηθούν για την απόκτηση του, θεωρώντας πως μπορεί να αποτελέσει μια πολύτιμη προσθήκη στα ρόστερ τους.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς το εξαιρετικό πέρασμα του Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ. Ουσιαστικά, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τους «κόκκινους» έφεραν τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Οπότε, ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την Premier League και μπορεί να κάνει τη διαφορά εκεί. Την ίδια στιγμή οι Καταλανοί θέλουν να συναντηθούν με τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου άσου για να συζητήσουν μια μείωση του συμβολαίου του. Όπως ακριβώς έχουν κάνει με όλους τους ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές τους. Οπότε, δεν αποκλείεται από την έκβαση των συζητήσεων να κριθεί και το ενδεχόμενο παραχώρησης του τον Ιανουάριο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X