Μαρσέιγ – Μονπελιέ 1-1: Οι Μασσαλοί πέταξαν βαθμούς στο Βελοντρόμ κι έμειναν πίσω στη μάχη τίτλου

από AllAboutARIS

Η Μαρσέιγ έμεινε ισόπαλη σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο Βελοντρόμ, αφού η αναμέτρηση με τη Μονπελιά στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ligue 1 έληξε 1-1. Οι Μασσαλοί, που κυνηγούν την Παρί, άφησαν πολύτιμους βαθμούς και πλέον βρίσκονται στο -6 από τους Παριζιάνους, που έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από νωρίς να κυνηγούν το σκορ, με τη Μονπελιέ να παίρνει το προβάδισμα μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα.

Ο Νορντέν κέρδισε τον Μπλάνκο σε τετ α τετ κι έκανε το 0-1, αλλά σηκώθηκε η σημαία για οφσάιντ. Ωστόσο, με την παρέμβαση του VAR ο διαιτητής μέτρησε κανονικά το γκολ.

Στο 42′ ωστόσο, η Μαρσέιγ κέρδισε πέναλτι, μετά το χέρι του Σακό στη σέντρα Σάντσες. Δύο λεπτά αργότερα το εκτέλεσε εύστοχα ο Γκεντουζί, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, με το σκορ να παραμένει 1-1 μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μπλάνκο, Ρονζιέ, Ζιγκό, Κολάσινατς, Κλος (76′ Καμπορέ), Βερτού, Γκεντουζί (59′ Μπεμπά), Ταβάρες, Σάντσες, Μαλινόβσκι (76′ Παγέτ), Ολιβέιρα (59′ Ουντέρ).

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Λεκόμτ, Σακό, Τζούλιεν, Κουγιατέ (22′ Σακό, 46′ Τσάτο), Σιλά, Λερουά (76′ Φαγιάντ), Κλοτάρντ, Νορντέν (61′ Μαβιντίντι), Σαβανιέρ, Βαχί (80′ Ζερμέν), Καζρί.

Προτεινόμενα Άρθρα