Μπήκαν διεθνείς και Ντιαγέ – Πρόγραμμα επανένταξης για Καμαρά, ενοχλήσεις ο Σάκιτς

από AllAboutARIS

Με τις καιρικές συνθήκες να έχουν ρόλο πρωταγωνιστή, έγινε η σημερινή προπόνηση του ΑΡΗ, στην οποία συμμετείχαν οι Σούντγκρεν, Μπράμπετς και Ντιαγέ, ο Τζέγκο επιστρέφει αύριο, ο Καμαρά έκανε πρόγραμμα επανένταξης, ενώ ο Σάκιτς έχει ενοχλήσεις στο πόδι.

Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ:

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες (καταρρακτώδης βροχή) πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδι κατοχής μπάλας και τακτική) ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στη Λαμία (18/10, 19:30).

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν τόσο οι διεθνείς Ντάνιελ Σούντγκρεν και Γιάκουμπ Μπράμπετς όσο και ο Ντιαγέ (ο Τζέιμς Τζέγκο αναμένεται τελικά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη).

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε και σήμερα πρόγραμμα επανένταξης (συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό), ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εμάνουελ Σάκιτς, λόγω ενοχλήσεων το πόδι (από χτύπημα).

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X