Μπήκε… αγριεμένος στον τελικό ο Τεντόγλου: Πέταξε στα 8,30μ. στο πρώτο άλμα (vid)

από AllAboutARIS

Εντυπωσιακά άρχισε τον τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Κωνσταντινούπολης ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο «πέταξε» στο πρώτο του άλμα στα 8,30μ. βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση μεταλλίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως συνέβη και στα δύο του άλματα στα προκριματικά, ο τηλεσκηνοθέτης «έχασε» τον Τεντόγλου στο πρώτο του άλμα. Το δεύτερο άλμα του Γρεβενιώτη αθλητή ήταν στα 8,16μ. με την τουρκική παραγωγή επιτέλους να μας δείχνει την προσπάθεια.

Ο θεωρητικά μεγάλος του αντίπαλος για το χρυσό, ο Τομπίας Μοντλέρ από την Σουηδία, ήταν άκυρος στην πρώτη του προσπάθεια και έκανε 8,19μ. στη δεύτερη, σημειώνοντας φετινό ατομικό ρεκόρ.

Ο Τεντόγλου στοχεύει στο τρίτο σερί χρυσό σε ευρωπαϊκό κλειστού στίβου (2019, 2021), ενώ θέλει να συνεχίσει το… σερί του και στο σύνολο των διοργανώσεων. Έχει ανέβει στο βάθρο των τελευταίων πέντε μεγάλων διοργανώσεων που έχει συμμετάσχει τα τελευταία δύο χρόνια, με τέσσερα χρυσά (Ευρωπαϊκό κλειστού, Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο κλειστού, Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) και ένα ασημένιο (Παγκόσμιο πρωτάθλημα).

Δείτε την είσοδο του Μίλτου Τεντόγλου κατά την παρουσίαση των αθλητών

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X