Μπαίνει με φούρια στα playoffs!

από AllAboutARIS

Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, ο Άρης ψάχνει κόντρα στον Ολυμπιακό το ιδανικό ποδαρικό στα playoffs της Super League Interwetten. Με 0% γκανιότα η αναμέτρηση του «Καραϊσκάκης», όπως και άλλες πέντε, οι οποίες παίζονται και συνδυαστικά!

Το τρένο του Χερμάν Μπούργος δεν ξέρει τι πάει να πει «στάση» μέχρι τώρα! Με τον Αργεντινό προπονητή στο τιμόνι του, ο Άρης μετράει τρεις διαδοχικές νίκες στη Super League Interwetten και, βεβαίως, δεν έχει καμία διάθεση να σταματήσει εδώ αυτό το εξαιρετικό σερί.

Στο φινάλε της κανονικής περιόδου, οι Κίτρινοι υποχρέωσαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (2-1). Και, στην έδρα των Ερυθρόλευκων πλέον (Κυριακή 12/03, 19:00), θα αναζητήσουν το ιδανικό ποδαρικό στα playoffs της Super League Interwetten, στην προσπάθειά τους για να ανανεώσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με 0% γκανιότα η αναμέτρηση του «Καραϊσκάκης» από την Interwetten.gr, μαζί βεβαίως με πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα με σκόρερ, κόρνερ, κάρτες και ξεχωριστά Combo Bets με υψηλές αποδόσεις.

Στα (πολύ ελκυστικά) 7,50 (με 0% γκανιότα) και 7,00 (με γκανιότα) το «διπλό» του Άρη, με τα Combo Bets της Interwetten.gr να παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως ο παρακάτω συνδυασμός σε απόδοση 16,00: Να νικήσει ο Άρης, να σημειωθούν πάνω από 2,5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8,5 κόρνερ συνολικά.

Η Interwetten.gr είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα συνδυαστικού πονταρίσματος σε δύο ή περισσότερα παιχνίδια με 0% γκανιότα και, αυτή την Κυριακή (13/03), προσφέρει συνολικά έξι ματς με 0% γκανιότα.

Εκτός, λοιπόν, από την μονομαχία του Άρη με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, με 0% γκανιότα προσφέρονται από την Interwetten.gr και τα άλλα δύο παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (13/03, 19:30) και ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (13/03, 21:30).

Πέραν, όμως, από τις εγχώριες αναμετρήσεις, η Interwetten.gr προσφέρει με 0% γκανιότα και εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα και τρία συναρπαστικά παιχνίδια σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία: Έβερτον – Γουλβς (Κυριακή 13/03, 16:00), Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο (13/03, 17:15) και Ουντινέζε – Ρόμα (13/03, 19:00).

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X