Μπόκα – Φλουμινένσε: Η CONMEBOL εξετάζει το ενδεχόμενο τέλεσης του τελικού κεκλεισμένων των θυρών

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί το Ρίο Ντε Τζανέιρο, με οπαδούς της Φλουμινένσε και της Μπόκα Τζούνιορς να επιδίδονται σε αλόγιστη χρήση βίας, ακόμα και στην πασίγνωστη παραλία της Κοπακαμπάνα, στο πλαίσιο της αναμέτρησης των ομάδων τους στον τελικό του Copa Libertadores το βράδυ του Σαββάτου (04/11, 22:00).

Προκειμένου, λοιπόν, να προλάβουν τις περαιτέρω σκηνές χάους που παρατηρούνται από το πρωί της Πέμπτης και κάνουν τον γύρο του κόσμου, εκθέτοντας το πλάνο ασφάλειας που είχε καταπονήσει η CONMEBOL σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής εξετάζει το ενδεχόμενο το μεγάλο ματς να τελεστεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ένα εγχείρημα που, όμως, μοιάζει αρκετά δύσκολο από τη στιγμή που 20.000 οπαδοί της Μπόκα έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για το Σάββατο (04/11), ενώ σύμφωνα με μέσα της Αργεντινής η προσέλευση των φιλάθλων της ομάδας του Μπουένος Άιρες στη Βραζιλία αναμένεται να ξεπεράσει τους 100.000, με τη διαχείριση από την πλευρά της αστυνομίας να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

 

Πυγμαχία: Στη Σερβία για το διεθνές διασυλλογικό τουρνουά πυγμαχίας
Προηγούμενο άρθρο Πυγμαχία: Στη Σερβία για το διεθνές διασυλλογικό τουρνουά πυγμαχίας
Επόμενο άρθρο Αλλαγή δεδομένων για τη Χρυσή Μπάλα: Συνεργασία UEFA με France Football
Αλλαγή δεδομένων για τη Χρυσή Μπάλα: Συνεργασία UEFA με France Football

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News