Ντούσκος: «Να κάνω περήφανους όλους τους Έλληνες» (vid)

από AllAboutARIS

Έτοιμος να ξαναγράψει ιστορία σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ο Στέφανος Ντούσκος, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του μονοθέσιου σκιφ στην κωπηλασία.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο μεγάλο «ραντεβού» του Σαββάτου (3/8), για να ανέβει ξανά στο βάθρο και να κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες.

«Ήταν μια πολύ καλή κούρσα, ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε και πέρασα στον μεγάλο τελικό. Πηγαίνουμε βήμα- βήμα. Ήταν μια κούρσα με πολύ δυνατούς αντιπάλους με τους οποίους γνωριζόμαστε χρόνια, έκανα μια στρατηγική στην οποία προσπάθησα να κρατηθώ μαζί με τους προπορευόμενους και στο τέλος είχα τη δύναμη και έκανα το finish που ήθελα για να προκριθώ στον τελικό.

Τώρα πηγαίνουμε όλα για όλα, να μας βοηθήσει και ο Θεός να κάνουμε άλλη μία καλή κούρσα. Ο Ζάιντλερ είναι ένας τρομερός αντίπαλος. Ο καιρός είναι για τα δικά του νερά που λέμε.

Ας ελπίσουμε ότι ο Θεός θα κάνει το θαύμα του και θα βγάλει μεγαλύτερο κυματισμό, αλλά και να μην γίνει αυτό, εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες και ελπίζω να τους κάνω περήφανους».







Προτεινόμενα Άρθρα