Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη ακούγοντας για τα δολοφονικά χτυπήματα: “Ζώα, ζώα!”

από AllAboutARIS

Σοκαριστικά είναι όσα ακούγονται από την ιατροδικαστή στη δίκη του Άλκη, με την κατάθεσή της να συνεχίζεται για δεύτερη μέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Η ιατροδικαστής έχει ξεκινήσει από χθες να απαντάει στις απαντήσεις των δικηγόρων της υπεράσπισης, παραθέτοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη βαναυσότητα του εγκλήματος και τονίζοντας ότι οι κατηγορούμενοι ήθελαν να σκοτώσουν.

Σήμερα μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τα τραύματα στο άψυχο σώμα του Άλκη… “ Το κεφάλι χτυπήθηκε με τουλάχιστον δυο διαφορετικά θλώντα όργανα, όπως ρόπαλα, ξύλα, πέτρες, σίδερα.

Δεν αποκλείω ότι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις να προήλθαν και από πτώση αν έγινε έτσι το κάταγμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στο μέτωπο είναι συμβατό. Αν δεν έγινε έτσι χτυπήθηκε όταν ήταν ήδη στο έδαφος και δέχτηκε επίθεση.

Δε μπορούμε να πούμε με πόσα θλώντα όργανα χτυπήθηκε στο κεφάλι”, είπε μεταξύ άλλων.

Οπως και χθες έτσι και σήμερα η κ. Κοβάτση, επανέλαβε ότι υπάρχει μια σχολή που τους μαθαίνει πού να χτυπήσουν για να προκαλέσουν βλάβη.

Παράλληλα αναφέρθηκε  στον φίλο του Άλκη,  Άγγελο, τον οποίο χαρακτήρισε πολυτραυματία και μίλησε για το πόρισμα των γιατρών που όπως της είπαν, στον τετρακέφαλο είχε βαθύ τραύμα που στην αξονική εμφανίστηκαν φυσαλίδες αέρα που μπήκε με  το μαχαίρωμα.

Συγκλόνισε η μητέρα του Άλκη: “Ζώα, ζώα!”

Στο άκουσμα όλων των παραπάνω η μητέρα του Άλκη δεν άντεξε και ξέσπασε την ώρα που η ιατροδικαστής απαντούσε στις ερωτήσεις που δεχόνται. “Ζώα, ζώα!” φώναζε και έκανε τους πάντες στο δικαστήριο να “παγώσουν”, λυγίζοντας ακόμα και τους πιο ψύχραιμους.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X