Οπαδοί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Να επενδύσει πραγματικά λεφτά όποιος πάρει την ομάδα”

από AllAboutARIS

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμός οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για διάφορους υποψήφιους αγορές της ομάδας.

Το ενδιαφέρον του Τζιμ Ράτκλιφ και η πρόθεση των Γκλείζερς να πουλήσουν έστω ένα μικρό κομμάτι των μετοχών τους οδήγησε τον μεγαλύτερο σύνδεσμο φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγάλει ανακοίνωση στην οποία ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από όποιον επιθυμήσει να ασχοληθεί με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

«Η φημολογία σχετικά με μία πιθανή αλλαγή ιδιοκτησίας της ομάδας γιγαντώνεται. Οι οπαδοί έχουν ζητήση αλλαγή, αλλά αυτή θα πρέπει να είναι η σωστή αλλαγή. Οποιοσδήποτε υποψήφιος νέος ιδιοκτήτης ή επενδυτής θα πρέπει να δεσμευθεί πως θα ακολουθήσει την κουλτούρα, τα ήθη και τις παραδόσεις της ομάδας. Θα πρέπει να είναι πρόθυμος να επενδύσει για να φέρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξανά σε ένδοξες εποχές κι αυτή η επένδυση να γίνει με πραγματικά λεφτά, που θα επενδυθούν στην ομάδα και στο γήπεδο.

Τέλος οποιοσδήποτε νέος ιδιοκτήτης έρθει, θα πρέπει να ενσωματώσει και τους οπαδούς στο μοντέλο του, υπολογίζοντας ουσιαστικά ένα μικρό ποσοστό της ομάδας να περάσει στα χέρια τους. Αυτά είναι τα κριτήρια με τα οποία οι οπαδοί θα κρίνου κάθε υποψήφιο αγοραστή ή επενδυτή. Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με οποιονδήποτε απ’ αυτούς και ανυπομονούμε για κάθε τέτοιου είδους συζήτηση».

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X