Ο Ηρακλής άφησε απλήρωτο το ενοικιαζόμενο σπίτι του Σκουρτόπουλου, παραιτήθηκε ο Έλληνας τεχνικός

από AllAboutARIS

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ενώ προηγουμένως υποχρεώθηκε να… ξεσπιτωθεί λόγω χρεών των “Κυανόλευκων” στον ιδιοκτήτη του Airbnb που διέμενε ο 56χρονος κόουτς.

Ο Έλληνας τεχνικός ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ηρακλή ότι το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο του.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί μια σειρά από περιστατικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία όπου ηττήθηκε από τη Λέιντεν για το FIBA Europe Cup, ο ιδιοκτήτης του Airbnb που διέμενε ο Σκουρτόπουλος, τον ενημέρωσε ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν έχει πληρωθεί καθόλου από την ομάδα, ξεκαθαρίζοντας του πως δεν τον ενδιαφέρει και θέλει να πάψει να συνεργάζεται με τον «Γηραιό»…

Ο Σκουρτόπουλος μάζεψε τα πράγματά του την Παρασκευή 15/10 κι εν συνεχεία, πήγε στο Ιβανώφειο όπου ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Γιώργος Τσιάρας προσπάθησε να βρει λύση στο… μπάχαλο, κλείνοντας τελικά δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Έπειτα από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, περίπου 100 οπαδοί του Ηρακλή περίμεναν την αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της στο Ιβανώφειο κι εκεί ο έμπειρος προπονητής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει! Ξεκαθάρισε δε πως ότι δεν έχει σκοπό να ζητήσει αποζημίωση, παρά μόνο τα δεδουλευμένα του.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X