Ο Μαικ Τάισον κατηγορείται ξανά για βιασμό

από AllAboutARIS

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού έρχεται ο διάσημος πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών Μάικ Τάισον, καθώς γυναίκα υποστηρίζει, καταθέτοντας μήνυση στην οποία ζητά 5 εκατομμύρια δολάρια, ότι βιάστηκε από τον αθλητή στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Tάισον τη βίασε σε μια λιμουζίνα αφού τον συνάντησε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Όλμπανι.

Η γυναίκα περιγράφει ότι τα τελευταία χρόνια υποφέρει από «σωματικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό τραυματισμό»

Η μήνυση κατατέθηκε στο Όλμπανι της Νέας Υόρκης αυτόν τον μήνα.

Η ένορκη κατάθεση δεν παραθέτει ακριβή ημερομηνία για το περιστατικό, αλλά περιγράφει ότι συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 1990 – περίπου την ίδια εποχή που η διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία Desiree Washington υποστήριξε ότι ο Tyson τη βίασε στην Ινδιανάπολη.

Ο Τάισον καταδικάστηκε για τον βιασμό αυτό στις 10 Φεβρουαρίου 1992 και εξέτισε τρία χρόνια φυλάκιση.

«Του είπα όχι πολλές φορές και του ζήτησα να σταματήσει, αλλά συνέχισε να μου επιτίθεται», είπε η γυναίκα.

«Στη συνέχεια μου έβγαλε το παντελόνι και με βίασε βίαια».

Η γυναίκα επιδιώκει να διατηρήσει την ανωνυμία της επειδή, όπως εκτιμά, η δημοσίευση του ονόματός της «σίγουρα θα αποτελούσε κίνδυνο για περαιτέρω ψυχική βλάβη, παρενόχληση, γελοιοποίηση ή προσωπική αμηχανία».

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της γυναίκας, Ντάρεν Σέιλμπακ, δήλωσε σε ξεχωριστή κατάθεση ότι το γραφείο του δεν δέχθηκε απλώς τη γυναίκα στα λόγια της, αλλά ερεύνησε τους ισχυρισμούς της και διαπίστωσε ότι είναι «πολύ αξιόπιστοι».

Ο 56χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής από το Μπρούκλιν, Μάικ Τάισον, δοξάστηκε ως αστέρας του ρινγκ από το 1987 έως το 1990, αλλά η ζωή του πέρα από τον αθλητισμό ήταν το λιγότερο ταραχώδης.

Ιδιαίτερα, η πρώην σύζυγος του, ηθοποιός Ρόμπιν Γκίβενς, υποστήριξε στην αίτηση διαζυγίου τους, ότι ο γάμος τους χαρακτηριζόταν από «απρόκλητες εκρήξεις βίας και καταστροφής».

Πηγή: skai.gr

Προτεινόμενα Άρθρα