Ο ΟΦΗ άλωσε την Τούμπα, 1-2 τον ΠΑΟΚ με ανατροπή!

από AllAboutARIS

Δύσκολο βράδυ στην Τούμπα… Ακόμη ένα αυτή την εβδομάδα και χειρότερο από εκείνο κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.

Αυτή τη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρις του ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε με 1-2 από τον ΟΦΗ και μάλιστα με ανατροπή των Κρητικών.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 35′ με τον Ντεσπόντοφ, έχασε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, αλλά ο ΟΦΗ με δυο γκολ σε τρία λεπτά από Φούντα και Σαλσέδο ανέτρεψε τα δεδομένα, νίκησε με 2-1 στην Τούμπα και έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 9ης αγωνιστικής στη Stoiximan Superleague.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς τα κατάφερε ξεπερνώντας τόσο το εμπόδιο του ΠΑΟΚ όσο και του… Τσακαλίδη που έκανε ό,τι μπορούσε για τους γηπεδούχους, με αποκορύφωμα την δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Ότο στο 69. Συν φυσικά τα… δέκα λεπτά καθυστερήσεων, έχοντας δώσει οκτώ σε ματς που ήταν για 4-5 το πολύ.

ΠΑΟΚ (Π. Καστορίνα): Κοτάρσκι, Ότο (80′ Μπάμπα), Λόβρεν, Κόλι, Γκόμες, Σβαμπ (76′ Καμαρά), Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ (76′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (67′ Τάισον), Τισουντάλι (67′ Μπράντον).

ΟΦΗ (Μ. Ράσταβατς): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (63′ Μπόρχα), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Μπαΐνοβιτς (63′ Μπάκιτς), Σενγκέλια, Φούντας (87′ Νέιρα), Αποστολάκης (63′ Ριέρα), Γιουνγκ (74′ Σαλσίδο).

Προτεινόμενα Άρθρα