Ο περιζήτητος Ραφίνια έχει τη μισή Ευρώπη να σφάζεται τα πόδια του!

από AllAboutARIS

Η Λιντς αγόρασε τον Ραφίνια το καλοκαίρι του 2020 και η αλήθεια είναι πως αυτή ήταν η πιο πετυχημένη της μεταγραφή μετά την επιστροφή της στην Premier League. Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην Αγγλία την τελευταία διετία. Με τις εμφανίσεις προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν. Με τη Λιντς να είναι πλέον μικρή για να καλύψει τις φιλοδοξίες του, ο Ραφίνια θεωρείται δεδομένο ότι θα αποχωρήσει. Για που όμως;

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σωστό timing για το επόμενο βήμα
Ο Ραφίνια ήταν η τελευταία μεταγραφή της Λιντς στο ιστορικό για τον σύλλογο καλοκαίρι του 2020. Η επιστροφή στην Premier League μετά από τόσα χρόνια, ήταν μια τεράστια στιγμή για την ομάδα. Η διοίκηση ήθελε να εδραιωθεί η Λιντς στη μεγάλη κατηγορία και να μην μετατραπεί σε ασανσέρ. Γι’ αυτό φρόντισε να ενισχύσει το ρόστερ με ποιοτικές προσθήκες που θα εξασφάλιζαν άνετα το στόχο της παραμονής. Πράγματι στην πρώτη της σεζόν η Λιντς εντυπωσίασε. Έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, τερμάτισε στην ένατη θέση και κέρδισε φίλους και εντυπώσεις.

Καρδιολόγος: «Για να καθαρίσετε τα αγγεία από τη χοληστερόλη, πιείτε ένα ποτήρι συνηθισμένο…»

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξηγεί πώς να γίνετε πλούσιοι επενδύοντας σε κρυπτονομίσματα το 2022

Γεωργιάδης έγινε δισεκατομμυριούχος σε 3 μήνες! Πως?
Ο Ραφίνια ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Με την ταχύτητα και την τεχνική του, έγινε μια από τις σημαντικότερες σταθερές στην ομάδα του Μπιέλσα. Παίζοντας στα δεξιά της επίθεσης ήταν από τους καλύτερους εξτρέμ του πρωταθλήματος και σύντομα τράβηξε τα βλέμματα. Πολλές μεγάλες ομάδες τον έβαλαν στις μεταγραφικές τους λίστες και προσπάθησαν να τον πάρουν από τη Λιντς το περασμένο καλοκαίρι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X