Ο Σάκιτς επέστρεψε Ελλάδα και… περιμένει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνο λίγες μέρες πέρασε ο Εμάνουελ Σάκιτς στην Αυστρία, αφού έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές από τη Χαλκιδική.

Ο Αυστριακός μπακ είναι ένα από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται και δεν βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή όσον αφορά τις ανανεώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα ασχοληθεί μαζί του.

Οι εμφανίσεις του στο φινάλε των πλέι οφ άφησαν ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι κάνουν κάποιες σκέψεις για τον Σάκιτς και μένει να φανεί εάν αυτές θα μετουσιωθούν σε κάποια πρόταση το επόμενο διάστημα. Συν το γεγονός ότι πρόκειται για παίκτη που μπορεί να φανεί χρήσιμος σε πολλές θέσεις.

Ο ίδιος ο παίκτης είχε… χαλαστεί κάπως με τη διαχείριση της οποίας έτυχε το τελευταίο δίμηνο της σεζόν αλλά και αυτός το είδε διαφορετικά με την αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο και το γλυκό φινάλε της σεζόν. Αγωνίζεται όμως και σε μία θέση όπου υπάρχει ο Εμπακατά, ο ΑΡΗΣ θέλει να κρατήσει τον Γκάνεα, θα έχει τον Πίρσμαν ενώ υπάρχει ανοικτή και η υπόθεση του Σούντγκρεν αλλά χωρίς κάτι καινούργιο

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X