Πέρασαν από την έδρα των Ουαλών οι Ολλανδοί (1-2)

από AllAboutARIS

Το Βέλγιο δεν έκλεισε την “ψαλίδα” στη βαθμολογία από την πρωτοπόρο Ολλανδία, η οποία πήρε με την ψυχή στο στόμα τη νίκη 2-1 επί της Ουαλίας στο Κάρντιφ. Δύο γκολ στις καθυστερήσεις εν τέλει δεν άλλαξαν την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από το 50ό λεπτό, όταν ο Τον Κόπμαϊνερς σημείωσε το “παρθενικό” τέρμα του με τη φανέλα των “οράνιε’.

Αμφότερες οι ομάδες παρατάχθηκαν με πάρα πολλούς αναπληρωματικούς για διαφορετικό λόγο. Οι Ουαλοί προέρχονταν από την πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία τους, εκείνη που τους έστειλε σε Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από 62 χρόνια και ο Ρομπ Πέιτζ αναγκάστηκε να “φρεσκάρει” την ενδεκάδα του. Ο Λουίς φαν Χάαλ από την πλευρά του έκανε δοκιμές κι έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, ύστερα από το θρίαμβο επί του Βελγίου.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος τόσο στο 1ο μέρος όσο και στο 2ο, παρά το γκολ του μέσου της Αταλάντα. Οι αλλαγές των δύο προπονητών δεν μετέβαλαν τα δεδομενα και τελικα χρειάστηκαν οι καθυστερήσεις για να αυξηθεί η δράση. Ο Ρις Νόρινγκτον Ντέιβις στο 90+2′ με κεφαλιά πίστεψε ότι έδινε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, όμως με τη σέντρα ο Βόουτ Βέχορστ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Ολλανδία.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X