Παρί Σεν Ζερμέν: Θέλει τον Ανσού Φατί από τη Μπαρτσελόνα

από AllAboutARIS

Ο μεταγραφικός «πόλεμος» μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα συνεχίζεται! Η αποπληρωμή της ρήτρας του Ουσμάν Ντεμπελέ από τους Παριζιάνους έχει ανεβάσει τις εντάσεις μεταξύ των δυο συλλόγων, με την ομάδα της Καταλονίας να κρίνει ως «επιθετική» την κίνηση του γαλλικού κλαμπ.

Μόνο τυχαίο δεν άλλωστε το γεγονός πως η Μπάρτσα θέλει να κάνει δύσκολη τη ζωή τόσο της Παρί όσο και του Ντεμπελέ καθυστερώντας την αποστολή των απαραίτητων εγγράφων για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ την Κυριακή (6/8) κάλεσε πίσω τον Γάλλο αστέρα για να συμμετέχει στην προπόνηση!

Παρόλα αυτά στο Παρίσι δεν φαίνεται να έχουν διάθεση να αμβλύνουν τις εντάσεις, καθώς σύμφωνα με την «AS» είναι πρόθυμοι να «χτυπήσουν» ακόμα έναν ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για τον Ανσού Φατί, με το ισπανικό δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Λουίς Ενρίκε αποτελεί μεγάλο φαν του 20χρονου και έχει απευθυνθεί στη διοίκηση των Παριζιάνων για την απόκτησή του.

Την ίδια ώρα πάντως στην Καταλονία προσθέτουν πως μια τέτοια επιχείρηση θεωρείται πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί, μιας και ο Φατί προορίζεται για σημαντικό μέλος της ομάδας στη νέα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα