Πετρούνιας: “Τρεις φορές Ολυμπιονίκης, το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο” (Pic)

από AllAboutARIS

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι φτιαγμένος από ατσάλι και αυτό δεν σταματάει να το δείχνει στο αγώνισμα που αποκαλείται -από όλους- άρχοντας, αυτό των κρίκων. Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, στο Τόκιο το χάλκινο, με την τριλογία να ολοκληρώνεται στο Παρίσι όπου κατέκτησε ξανά χάλκινο μετάλλιο και έγινε ο μοναδικός στην ιστορία του αγωνίσματος με μετάλλια σε τρεις διαφορετικούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ευτυχία που βιώνει αυτές τις στιγμές είναι απερίγραπτή και αυτό ακριβώς θέλησε να τονίσει ο Έλληνας πρωταθλητής μέσω ανάρτησης που έκανε το βράδυ της Κυριακής (4/8) στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστήσε τα άτομα που ήταν δίπλα του και στήριξαν την προσπάθειά του προς την κορυφή.

“Τρεις φορές Ολυμπιονίκης , το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο ! Πρώτη φορά συμβαίνει στον Παγκόσμιο Χάρτη της γυμναστικής! Τρισευτυχισμένος , τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω και έπεται συνέχεια!

Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Δημήτρη Ραφτη , τον Νίκο Προβιά ,τον Οδυσσέα Παξινό , την Ιβανα Τζουριτς και φυσικά χωρίς την οικογένειά μου και τα τρία κορίτσια μου ! Βασιλική Μιλλούση σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα!

Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου δείχνουν και την δύναμη που μου δίνουν!”, ανέφερε στην ανάρτησή του ο τρις Ολυμπιονίκης.

Προτεινόμενα Άρθρα