Πρώην παίκτης του ΠΑΟ και του Περιστερίου συνελήφθη για ένοπλη ληστεία

Ο Μάρκους Ντένμον, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (2017/18) και του Περιστερίου (2022/23), συνελήφθη με την κατηγορία της ένοπλης ληστείας στην Τάλσα, στην Οκλαχόμα, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, ο Μάρκους Ντένμον μαζί με τον Μάλικ Ντένμον παρενόχλησαν μια γυναίκα που εκείνη την ώρα τοποθετούσε τσάντες στο όχημα της γύρω στις 20:10 την ημέρα της ληστείας κοντά σε ξενοδοχείο, η οποία ανέφερε στην αστυνομία ότι κατευθυνόταν σε πάρτι φίλης της. Οι δύο άνδρες έκλεψαν 15.000-16.000 δολάρια σε μετρητά και έφυγαν με λευκό αυτοκίνητο.

Η αστυνομία εντόπισε ύποπτες καταθέσεις χρημάτων της τάξης των των 4.000 δολαρίων σε ATM στην περιοχή από τις 17 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου, ενώ εντόπισαν κατάθεση περίπου 2.500 δολαρίων από τις 17 Ιανουρίου μέχρι τις 21 Ιανουαρίου. Η εγγύηση τόσο του Μάρκους Ντένμον, όσο και του Μάλικ ορίστηκε στα 50.000 δολάρια.

Εύκολο έργο η ΑΕΚ απέναντι στο Περιστέρι (vid)
Προηγούμενο άρθρο Εύκολο έργο η ΑΕΚ απέναντι στο Περιστέρι (vid)
Επόμενο άρθρο Σαλάχ: Τρίτος σκόρερ όλων των εποχών στη Λίβερπουλ και πέμπτος στην Premier League
Σαλάχ: Τρίτος σκόρερ όλων των εποχών στη Λίβερπουλ και πέμπτος στην Premier League

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News