Πυγμαχία: Πέντε μετάλλια για τον ΑΡΗ στα Ιωάννινα

Με πέντε μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η ομάδα Πυγμαχίας του ΑΡΗ, η οποία πήρε μέρος στο 5ο διεθνές τουρνουά Tiger cup που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Πέτρος Κωνσταντινούδης στην κατηγορία Παμπαίδων στα 40 κιλά και ο Ιωάννης Δρούγος στην κατηγορία Ανδρών στα +91 κιλά.

Το αργυρό μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος τους ο Τριαντάφυλλος Καλπάκης στην κατηγορία Παμπαίδων στα 42 κιλά, ο Γιώργος Κωνσταντινούδης στην κατηγορία Παίδων στα 57 κιλά και ο Νικόλαος Τσολάκης στην κατηγορία Παίδων στα 54 κιλά.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους πυγμάχους του ΑΡΗ, το ΜΙΝΩΑΣ Boxing Cup, στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 28/8/2021.

Πόλο Ανδρών: Επιστρέφει με την άνοδο… στις αποσκευές του ο ΑΡΗΣ (pics)
Προηγούμενο άρθρο Πόλο Ανδρών: Επιστρέφει με την άνοδο… στις αποσκευές του ο ΑΡΗΣ (pics)
Επόμενο άρθρο Κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΛ
Κρούσμα κορωνοϊού στην ΑΕΛ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News