Ρονάλντο: Μίλαν και Ίντερ έκλεισαν την πόρτα στον Μέντες για τον CR7

από AllAboutARIS

Βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου και το σίριαλ της παραμονής ή μη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει στο προσκήνιο, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ για να αγωνιστεί σε ομάδα που θα συμμετέχει στο Champions League και τους κόκκινους διαβόλους να επιμένουν πως δεν έχουν την πρόθεση να τον παραχωρήσουν.

Την ίδια ώρα, αρκετές είναι οι ομάδες οι οποίες ακούστηκαν ως υποψήφιες για τον CR7, με τις Μπάγερν, Τσέλσι, Παρί, Ατλέτικο και Ρεάλ να είναι πάντως μεταξύ εκείνων που αρνήθηκαν ευγενικά την πρόταση που τους έκανε ο Ζόρζε Μέντες για συνεργασία.

Σύμφωνα ωστόσο με σημερινό δημοσίευμα της “Corriere dello Sport”, ο διάσημος μεγαλοατζέντης χτύπησε την πόρτα και των Μίλαν και Ίντερ κάπου προς τα τέλη Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου, θέλοντας να “τσεκάρει” το αν υπήρχε διάθεση από πλευράς των Μιλανέζων να έρθουν προσγειώσουν στο “Μεάτσα” τον παίκτη.

Από την πλευρά του ο 37χρονος σούπερ σταρ ήταν θετικός από τη στιγμή που υπήρχε η προοπτική μετακόμισης στο Μιλάνο και συμμετοχής στο Champions League, όμως τόσο οι ροσονέρι όσο και οι νεραταζούρι απάντησαν αρνητικά στον Μέντες.

Αιτία οι ετήσιες απολαβές του Ρονάλντο που ανέρχονται στα 24.000.000 ευρώ βάσει του συμβολαίου που έχει στην Γιουνάιτεντ, αλλά και το γεγονός πως αν συμπεριληφθούν και τα χρήματα που θα έπρεπε να δοθούν στην εφορία, το κόστος της απόκτησής του θα έφτανε τα 45.000.000 ευρώ “καθαρά”.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ένας από τους λόγους που δεν ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του Ρονάλντο έχει να κάνει με το ότι η Μίλαν είχε εστιάσει τότε το ενδιαφέρον της στην προσπάθεια απόκτησης του Ντε Κετελάρε και ανανέωσης του Ιμπραχίμοβιτς, και η Ίντερ αναζητούσε τη φόρμουλα ώστε να ξαναέκανε δικό της τον Λουκάκου.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X