Ρουμπιάλες: Γύρισε και συνελήφθη στην Ισπανία, καταθέτει στον ανακριτή για τις οικονομικές παρατυπίες (vid)

από AllAboutARIS

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν εκ των κορυφαίων παραγόντων στο χώρο του ισπανικού ποδοσφαίρου όντας ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, όμως πλέον ο Λουίς Ρουμπιάλες διάγει μία από τις ασχημότερες περιόδους της ζωής του.

Πριν από μόλις λίγα 24ωρα η Εισαγγελία ζήτησε τη φυλάκισή του για 2,5 χρόνια για το μη συναινετικό φιλί του στην Ισπανίδα διεθνή παίκτρια, Χένι Ερμόσο, στο φινάλε του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενώ έχει διαταχτεί επίσης η σύλληψή του έπειτα από έφοδο της αστυνομίας στα γραφεία της ομοσπονδίας στο πλαίσιο έρευνας των αρχών για παραβάσεις σε συμβόλαια και συμβάσεις της τελευταίας πενταετίας.

Το διάστημα που έλαβαν χώρα όλες αυτές οι -ραγδαίες- εξελίξεις ο Ρουμπιάλες ήταν στην Δομινικανή Δημοκρατία όμως το μεσημέρι της Τετάρτης (03/04) επέστρεψε αεροπορικώς στην ισπανική πρωτεύουσα, με τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική χερσόνησο να αναφέρουν πως τον περίμενε η πολιτοφυλακή και τον έθεσε υπό κράτηση.

Από εκεί, μπήκε σε ένα μικρό βαν για να οδηγηθεί στο δικαστήριο της Μαγιανταχόντα (Μαδρίτη) και να βρεθεί ενώπιως του ανακριτή για να απολογηθεί απέναντι στις κατηγορίες εις βάρος του για οικονομικές παρατυπίες της ισπανικής ομοσπονδίας τα πέντε χρόνια.

“Είμαι εδώ για να πω ότι είναι ψέματα πως μέσα από δωροδοκίες πήρα διαμερίσματα στον Άγιο Δομίνικο. Είναι ψευδές ότι έκανα κερδοσκοπία με ακίνητα στο Πράσινο Ακρωτήρι.

Είναι ψευδές ότι αγόρασα γη για να χτίσω στην Σαουδική Αραβία. Τα χρήματα στους λογαριασμούς μου είναι μέρος της δουλειάς μου”, τόνισε ο Ρουμπιάλες σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό “La Sexta” και οποία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης.

 

Προτεινόμενα Άρθρα