Ρουμπιάλες: Δόθηκε το «πράσινο φως» για τη δίκη του, στο ειδώλιο για το μη συναινετικό φιλί στην Ερμόσο

από AllAboutARIS

Κανονικά θα προχωρήσει η δίκη του πρώην προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, για το μη συναινετικό φιλί στην Τζένι Ερμόσο αλλά και για την πίεση που της άσκησε. Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η έφεση που άσκησε ο πρώην πρόεδρος της RFEF για την πρόταση του δικαστή του Εθνικού Δικαστηρίου, Φρανσίσκο ντε Χόρχε, απορρίφθηκε και έτσι η διαδικασία θα προχωρήσει κανονικά.

Όπως αναφέρει η Marca, το Εθνικό Δικαστήριο έδωσε το πρωί της Δευτέρας το «πράσινο φως» ώστε να διεξαχθεί κανονικά η μεγάλη δίκη του Ρουμπιάλες. Οι Ισπανοί τονίζουν ότι το δικαστήριο του Ρουμπιάλες θα γίνει λόγω του μη συναινετικού φιλιού που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας στην Τζένι Ερμόσομ, ενώ κατηγορείται και για την πίεση που της άσκησε και για το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης.

Ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, φίλησε στο στόμα την Ερμόσο μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, προκαλώντας σάλο στην ισπανική αλλά και στην παγκόσμια κοινή γνώμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εθνικό Δικαστήριο παραπέμπει σε δίκη και τον αθλητικό διευθυντή της ανδρικής ομάδας, Άλμπερτ Λούκε, τον πρώην προπονητή της γυναικείας ομάδας Χόρχε Βίλντα και τον διευθυντή μάρκετινγκ της Ομοσπονδίας Ρούμπεν Ριβέρα.

Σχετικά με αυτά τις άλλες τρεις κατηγορίες που ερευνήθηκαν, ο δικαστής θεωρεί ότι υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη συντονισμένης δράσης των τριών, που συντονίστηκε από τον ίδιο τον Ρουμπιάλες «για να σπάσει τη θέληση της Τζένιφερ Ερμόσο και να την κάνει να συμφωνήσει να ηχογραφήσει ένα βίντεο στο οποίο έλεγε ότι το φιλί ήταν συναινετικό»!

Προτεινόμενα Άρθρα