Σιγή ιχθύος με τον Ντένις…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τις τελευταίες ώρες ο ΑΡΗΣ δρομολογεί και θέματα αποδεσμεύσεων, παράλληλα με τον… καλό χαμό που επικρατεί στα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο Λούμορ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και δεν θα ταξιδέψει σήμερα στην Αυστρία. Η χθεσινή κουβέντα με τον Χαΐροβιτς δεν φαίνεται να οδηγεί πουθενά για την ώρα -υπήρξε μία συνάντηση και χθες- ενώ με τον Ντένις… σιγή.

Ο Βραζιλιάνος ήταν στην ίδια λίστα με τον Γκανέζο και τον Βόσνιο, όμως δεν φαίνεται να υπάρχει και μεγάλη προσπάθεια σε αυτή τη φάση ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του.

Εδώ και καιρό φαινόταν ότι ο ΑΡΗΣ δεν… καίγεται να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν άλλωστε και εκείνοι που δεν αμφισβητούν ότι πρόκειται για έναν καλό τερματοφύλακα, ο οποίος ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα.

Ένα θέμα είναι βέβαια το συμβόλαιό του, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για τον ρόλο του τρίτου τερματοφύλακα. Δεν αποκλείεται όμως η τριάδα στο τέρμα να μείνει ως έχει, εκτός και αν ο ίδιος ο Ντένις φέρει πρόταση και αποφασίσει ότι θέλει να είναι σε μία ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X