Στην φυλακή οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την υπόθεση ξυλοδαρμού του Μουλάκη!

από AllAboutARIS

Συνολικές ποινές κάθειρξης 8 ετών και 4 μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης στους τέσσερις κατηγορούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την υπόθεση ξυλοδαρμού του Ευθύμη Μουλάκη και του φίλου του, τον Μάρτιο του 2015 στις Σέρρες.

Οι δύο άνδρες τραγουδούσαν συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας και αυτό στάθηκε αφορμή για κάποιους, ώστε να τους επιτεθούν με ρόπαλα και να τους χτυπήσουν στο κεφάλι.

Επτά χρόνια μετά, το Εφετείο αποφάσισε την καταδίκη των τεσσάρων οπαδών του ΠΑΟΚ, που άφησαν τον Ευθύμη καθηλωμένο στο κρεβάτι και παραπληγικό 85%, όπως πρόσφατα ανέφερε και η οικογένεια του που ζητούσε δικαιοσύνη.

Σε πρώτο βαθμό, οι τέσσερις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με ποινές κάθειρξης 13,5 και 14 ετών ενώ η έφεση τους είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα των ποινών, με όρους.

Πλέον όμως οδηγούνται στην φυλακή αφού το δικαστήριο δεν δέχθηκε τις αιτιάσεις τους και όσα υποστήριξαν περί… πρόκλησης από έναν άνθρωπο που καθήλωσαν σε αναπηρικό καροτσάκι για μια ζωή!

Προτεινόμενα Άρθρα