Στον εισαγγελέα ο 74χρονος – Αρνείται ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του (vid)

από AllAboutARIS

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 74χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του στην Αγία Βαρβάρα. Ο άνδρας μαζί με το δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντάπαραδόθηκε χθες στις αστυνομικές αρχές και φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 64χρονη, κάνοντας λόγο στους αστυνομικούς για διαφορές που έχει με το θύμα με το οποίο μάλιστα βρίσκονταν σε διάσταση και την ερχόμενη Δευτέρα επρόκειτο να συζητηθεί η αίτηση διαζυγίου.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη στον δρόμο έξω από το σπίτι της από έναν γείτονα που βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η γυναίκα διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όμως έχασε τη μάχη για τη ζωή καθώς είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο κεφάλι και τον ώμο από όπλο μικρού διαμετρήματος. Μάλιστα, ο 74χρονος φέρεται να παρέδωσε το όπλο αυτό στην αστυνομία όταν παραδόθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύτης και θύμα είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο κατά την τελευταία τους συνάντηση σχετικά με το διαζύγιο καθώς και για περιουσιακές διάφορες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 74χρονος φέρεται να περίμενε την 64χρονη έξω από το σπίτι της στην οδό Πραξιτέλους και να την πυροβόλησε. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αναφέρουν ότι ήταν βίαιος και ξυλοκοπούσε την 64χρονη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X