Συγκλονίζει ο ΝτεΡόζαν: «Το πρωί ταξίδευα για τον άρρωστο πατέρα μου και το βράδυ έπαιζα»

από AllAboutARIS

Ο ΝτεΡόζαν αποτελεί ένα από τα πιο σοβαρά πρότυπα παικτών στο ΝΒΑ, αφού στο παρελθόν μίλησε ανοικτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας, τονίζοντας πως η λίγκα πρέπει να βελτιωθεί στο κομμάτι της επικοινωνίας για θέματα που αφορούν την κατάθλιψη, το άγχος και τις κρίσεις πανικού.

Πριν λίγες ώρες, ο σταρ των Μπουλς έδωσε μία νέα διάσταση σε όσα πέρασε τα προηγούμενα χρόνια και αποκάλυψε ότι για περίπου τρία χρόνια ταξίδευε συνεχώς στο Λος Άντζελες για να βλέπει τον άρρωστο πατέρα του. Αυτό το έκανε ακόμα και την ημέρα των αγώνων, τόσο όταν ήταν στους Ράπτορς, όσο και κατά την διάρκεια της παρουσίας του στους Σπερς.

«Από το 2018 το έκανα σταθερά. Έφευγα μετά τους αγώνες, όταν είχα ένα κενό… Έφευγα από την Βοστώνη, από το Τορόντο, από το Σαν Αντόνιο και πήγαινα στο Λος Άντζελες για τον πατέρα μου. Κάποιες φορές επέστρεφα λίγο πριν τον επόμενο αγώνα. Πετούσα το πρωί και το βράδυ έπαιζα. Δεν το ήξερε κανένας. Ήταν πιθανότατα το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή μου», ανέφερε ο ΝτεΡόζαν, δείχνοντας ξανά ότι πάντα υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε και που συμβαίνουν εκτός παρκέ…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X