Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία στη Ζάκυνθο (vid)

από AllAboutARIS

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για το διάλογο που είχαν λίγη ώρα μετά την εκτέλεση της 37χρονης Χριστίνας Κ., οι δύο φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί με τον 39χρονο να κατηγορεί τον 38χρονο για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοτώσει και τον Ντίμη Κορφιάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος, φέρεται να είπε: «Μόνο την που… σκότωσες», με τον 38χρονο να του απαντάει: «Ναι μαλ… ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του». Συνέχισε δε λέγοντας: «Εχεις ιδέα από 45άρι πώς τρυπάει; Επειδή έχεις μην μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δεν θα γλιτώσει».

Ο 39χρονος από την πλευρά του φέρεται να προτείνει να πάνε στο νοσοκομείο κι αν ακόμη είναι ζωντανός ο Ντίμης Κορφιάτης να τον «τελειώσουν» εκεί, με τον 38χρονο να επιμένει ότι τον πέτυχε και θα πεθάνει σίγουρα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πήγες, ο 39χρονος προσπαθεί να βρει δικαιολογία για το τι θα πουν στον ηθικό αυτουργό για το γεγονός ότι ο Ντίμης Κορφιάτης δεν πέθανε επιτόπου. «Στον που… τον μπάτσο του Α. Να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ» φέρεται να λέει στον έτερο φυσικό αυτουργό της δολοφονίας.

πηγή: reader.gr

Προτεινόμενα Άρθρα