Τζέραρντ-Λάμπαρντ… 1!

από AllAboutARIS

Άστον Βίλα και Έβερτον είχαν αρχίσει με ήττα τις υποχρεώσεις τους στην Premier League και τελικά αυτός που χαμογέλασε στη μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ, με τους «χωριάτες» να κάνουν… σεφτέ, επικρατώντας 2-1.

ΟΙ γηπεδούχοι δεν ήταν απαραίτητα πολύ καλύτεροι από την Έβερτον, αλλά παρουσιάστηκαν πολύ πιο ουσιαστικοί μπροστά στην απέναντι εστία, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα και αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει μία μεγάλη ευκαιρία και είδαν να τους ακυρώνεται ένα τέρμα ως οφσάιντ.

Δράστης ήταν ο Ντάνι Ινγκς στο 31’, που με ωραία προσπάθεια μέσα στην περιοχή και με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Πίκφορντ, ο οποίος δεν πρόλαβε να δει την μπάλα ώστε να αντιδράσει.

Σκόρερ του δεύτερου τέρματος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπουεντία στο 85’, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του εξαιρετικού Γουότκινς, διαμορφώνοντας το 2-0 και δείχνοντας ότι η Βίλα θα φτάσει στη νίκη χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Παρ’ όλα αυτά, δύο λεπτά αργότερα, ο Λούκας Ντιν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετατρέποντας σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς ο έξτρα χρόνος ήταν εννιά λεπτά.

Η Έβερτον έφτασε δύο φορές κοντά στην ισοφάρισε, αλλά ο Μαρτίνες ήταν σταθερός κλειδώνοντας το πρώτο τρίποντο της σεζόν για τη Βίλα.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X