Το δράμα του οδηγού στην Κινέτα: “Φώναζα επί ώρες βοήθεια…” (vid)

από AllAboutARIS

Το δράμα που έζησε από την πτώση στο ρέμα 12 μέτρων και την πολύωρη έκκληση για βοήθεια περιέγραψε ο οδηγός του οχήματος στην Κινέτα.

«Φώναζα “Βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια”. Δεν μπορούσα να ανοίξω τις πόρτες!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Έφυγε το αυτοκίνητο 12 μέτρα κάτω και γύρισε ανάποδα. Εγώ ήμουν από την πλευρά του οδηγού. Φορούσα ζώνη και κόλλησα εκεί και δεν μπορούσα να βγάλω τη ζώνη. Έμεινα μέσα από τις 03:30 μέχρι τις 08:30 η ώρα. Να φωνάζω. Δεν μπορούσα να βγω από τις πόρτες, έβγαλα τη ζώνη και ίδρωνα, την τράβηξα και δεν μπορούσα να φύγω από εκεί, να πάω στις πόρτες να τις ανοίξω» τόνισε.

Μετά από πέντε ώρες περαστικοί άκουσαν τον 70άχρονο να καλεί σε βοήθεια και κατέβηκαν στο ρέμα για να τον απεγκλωβίσουν.

«Και τελικά 08:30 το πρωί, φώναζα “Βοήθεια, βοήθεια!”, με άκουσαν εκεί πέρα δύο γείτονες, πέρναγαν με τα ποδήλατα και ήρθανε, ανοίξανε τις πόρτες, με πιάσανε από τους ώμους και με έβγαλαν έξω» συμπλήρωσε.

Κοιτώντας από ψηλά το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, ο 70χρονος οδηγός, διαπιστώνει ότι γλίτωσε από θαύμα, καθώς η πτώση έγινε από τα 12 μέτρα, ενώ αν είχε βρέξει και το ρέμα μάζευε νερό, όπως λέει, ίσως να μην τα είχε καταφέρει, εγκλωβισμένος και ολομόναχος στο αυτοκίνητο του.

«Πολλές οι ώρες, απελπίστηκα. Ευτυχώς δεν έβρεχε ήταν καλή η ημέρα. Έτσι και έβρεχε, θα πνιγόμουν. Δεν μπορούσα να βγω έξω. Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο, μονάχα να γλιτώσω. Και γλίτωσα εκ θαύματος» σημείωσε ο οδηγός.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X