Τραγικό συμβάν στο Λος Άντζελες: Βίντεο καταγράφει τον θάνατο 14χρονης από σφαίρα (vid)

από AllAboutARIS

Βίντεο που καταγράφει την τραγική στιγμή κατά την οποία αστυνομικοί πυροβολούν ύποπτο σε κατάστημα ρούχων, σκοτώνοντας άθελά τους μια 14χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο δοκιμαστήριο από πίσω του, έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες.

Το περιστατικό, που έχει προκαλέσει σάλο στην αμερικανική κοινή γνώμη και για το οποίο διεξάγεται έρευνα, συνέβη στις 23 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, αστυνομικοί πήγαν σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στο Βόρειο Χόλιγουντ, κοντά στο Λος Άντζελες, όπου ήταν σε εξέλιξη μια «ένοπλη ληστεία». Φτάνοντας εκεί, είδαν μια αιμόφυρτη γυναίκα, που έφερε πολλά τραύματα, σε μικρή απόσταση από έναν ύποπτο. Άνοιξαν πυρ εναντίον του άνδρα αυτού και τον σκότωσαν επί τόπου.

«Εν αγνοία των αστυνομικών, ένα κορίτσι 14 ετών, η Βαλεντίνα Ορεγιάνα-Περάλτα βρισκόταν στο δοκιμαστήριο, στην άλλη πλευρά ενός τοίχου, ακριβώς πίσω από τον ύποπτο», έγραφε η ανακοίνωση της αστυνομίας. Μόνο αφού εξουδετέρωσαν τον άνδρα αντιλήφθηκαν ότι η έφηβη είχε χτυπηθεί θανάσιμα από μια σφαίρα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X