Τρομακτικός Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Australian Open! (vid)

από AllAboutARIS

Ποιος τραυματισμός; Ο Νόβακ Τζόκοβτς ήταν σε εξαιρετική κατάσταση απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ, επιβλήθηκε 6-1, 6-2, 6-4 και τσέκαρε το εισιτήριο για τον δέκατο ημιτελικό της καριέρας του στο Australian Open (και 44o συνολικά σε Grand Slam).

Ο τρομερός Σέρβος -που δεν έχει χάσει τον τίτλο, όσες φορές βρέθηκε στους τέσσερις κορυφαίους της διοργάνωσης στη Μελβούρνη- έδειξε πως δεν τον προβληματίζει ιδιαίτερα ο τραυματισμός του και ανεβάζει στροφές για τη διεκδίκηση του 22ου Grand Slam της καριέρας του.

Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον -πρωτάρη σε αυτή τη φάση- Τόμι Πολ, ο οποίος προκρίθηκε με νίκη επί του Μπεν Σέλτον με 6(6)-7, 3-6, 7-5, 4-6. Θυμίζουμε πως στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Κάρεν Κατσάνοφ.

Πάντως, η Αυστραλία φαίνεται πως ταιριάζει στον Νόλε, αφού μετράει 26 σερί νίκες στο Αυστραλιανό open (ισοφάρισε το ρεκόρ του Αντρέ Αγκάσι) και 39 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις στη χώρα.

Ο Σέρβος -που αν κατακτήσει τον τίτλο θα επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης- μπήκε αγριεμένος στο παιχνίδι και απείλησε με το «καλημέρα» για break. Ο Ρούμπλεφ τον σταμάτησε για το 1-1, όμως στη συνέχεια δεν κατάφερε να βρει απαντήσεις. Ο Τζόκοβιτς πήρε τα πέντε επόμενα games και έκανε το 6-1, πανηγυρίζοντας τη νίκη.Στο δεύτερο σετ ο Ρούμπλεφ άντεξε ξανά ως το 2-1, όμως ο Σέρβος έτρεξε ξανά σερί για το 6-2. Στο τρίτο σετ ξεκίνησε με break και έριξε ρυθμό, με τον Ρούμπλεφ να κρατάει το σερβίς του, χωρίς να μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X