Επαφές με Τομ Παπαδόπουλο ο Καρυπίδης

από AllAboutARIS

Η επίσκεψη του Προέδρου του ΑΡΗ και της αδερφής του στη Φιλαδέλφεια και στη σουίτα του ομογενούς επιχειρηματία σε παιχνίδι των Philadelphia Union Soccer στις 30/09.

Φήμες για επαφές που μπορεί να εμπλέκουν και τον ΑΡΗ έκανε στο τελευταίο του ταξίδι στις ΗΠΑ ο Θόδωρος Καρυπίδης. Όπως αποκαλύπτει η ομογενειακή ιστοσελίδα hellenicnews.com, ο Πρόεδρος τοιυ ΑΡΗ συνοδευόμενος από την αδερφή και μεγαλομέτοχο του ΑΡΗ Ειρήνη Καρυπίδου, φιλοξενήθηκε από τον Τομ Παπαδόπουλο, ιδιοκτήτη της εταιρίας μαρμάρων “Colonial Marble and Granite” στη σουίτα που διαθέτει ο τελευταίος στο γήπεδο των Philadelphia Union Soccer. Μάλιστα γνωρίστηκε με τον Jay Sugarman που είναι Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας που αγωνίζεται στο MLS.

Όσο για τον Τομ Παπαδόποπυλο είναι γνωστός στια τάξεις της ομογένειας,. ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης εταιρίας με τέσσερα καταστήματα και όπως λέγεται βρίσκεται σε συζυτήσεις με τον Καρυπίδη εδώ και καιρό για επαγγελματική συνεργασία στην οποία είναι πιθανό μελλοντικά να εμπλακεί και ο ΑΡΗΣ.  Στην παρακάτω ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε όλο το φωτορεπορτάζ της παρουσίας του Καρυπίδη στο γήπεδο των Φιλαφέλφεια Γιούνιον.

https://hellenicnews.com/theodoros-karipidis-president-aris-fc-thessaloniki-greece-visits-colonial-marble-granite-suite-union/

Προτεινόμενα Άρθρα