Όλοι σκοράρουν, όλοι πασάρουν!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει παρουσιάσει πολυφωνία στο σκοράρισμα σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια της Stoiximan.gr Football League και το θετικό είναι ότι τα περισσότερα γκολ που έχουν επιτευχθεί, είναι προϊόν ομαδικής συνεργασίας.

Ο ΑΡΗΣ στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, δείχνει πως ξέρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο, είτε έχει υψηλή, είτε έχει μέτρια απόδοση. Στην πρεμιέρα με τον Αιγινιακό ήταν καταιγιστικός, στα Τρίκαλα, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και με το γκολ-ποίημα του Παυλίδη πήρε το τρίποντο ενώ στην χθεσινή αναμέτρηση εκμεταλλεύτηκε την αιχμή του δόρατος (Δημήτρη Διαμαντόπουλο) και έφτασε με άνεση στο θετικό αποτέλεσμα.

Μέχρι στιγμής, επτά διαφορετικοί παίκτες έχουν δώσει λύση στο σκοράρισμα στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού, αλλά το ακόμη πιο ευχάριστο είναι ότι άλλοι έξι έχουν συμμετοχή στα οκτώ γκολ που έχει πετύχει για την ώρα η ομάδα στην διοργάνωση.  Πρώτος στις ασίστ για τον ΑΡΗ είναι ο Κενάν Μπαργκάν με δύο τελικές πάσες και από εκεί και πέρα ακολουθούν οι Κάσσος, Πλατέλλας, Καπνίδης, Μπούρμπος και Πασάς με μία.

Ικανοποίηση υπάρχει όταν η ομάδα βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση προκαλεί το γεγονός, όταν δύο ή και παραπάνω παίκτες έχουν συμμετοχή στην επίτευξη του τέρματος και το γκολ είναι προϊόν ομαδικής συνεργασίας.

Προτεινόμενα Άρθρα