"Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας"

από Γιώργος Γκάτος

Ο γκαρντ του ΑΡΗ τόνισε ότι οι παίκτες έχουν αδικήσει τους αυτούς τους, ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Γιαννάκη και επισήμανε τη βοήθεια που υπάρχει από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα τους

Για το πόσο δύσκολο ήταν να αγωνιστούν με κακή ψυχολογία από το παιχνίδι της Τετάρτης:

“Έχουμε περάσει αρκετές δυσκολίες. Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσουμε. Έχει βγει μια παραπάνω πίεση μέσα στο γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά, έπρεπε ο ένας να βοηθήσει τον άλλο για να παρουσιαστούμε δυνατοί σήμερα κόντρα στον Προμηθεά.”

Για το αν έφυγε ένα βάρος μετά την νίκη:

“Θα λέγαμε ότι δικαιωθήκαμε σήμερα στο γήπεδο και φύγαμε ευχαριστημένοι”

Για το πρόσωπο της ομάδας από εδώ και πέρα:

“Δεν έχουμε προλάβει να δουλέψουμε πολύ με τον νέο προπονητή. Μέρα με την μέρα θα βάζουμε και άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας. Θα βοηθήσει ψυχολογικά ότι ο πρώτος αγώνας του προπονητή συνοδεύτηκε με νίκη. Ελπίζω ότι θα βελτιωθούμε στην συνέχεια.”

Για το τι δεν πήγε καλά:

“Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να είναι ψηλότερα. Εχουμε αδικήσει πολύ τους εαυτούς μας μέσα στο γήπεδο. Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά ευθύνες έχουν όλοι. Προπονητές και κυρίως παίκτες γιατί αυτοί παίζουν. Ο καθένας πρέπει να παίρνει τις ευθύνες του. Προσπαθούμε να διώξουμε ότι πίεση υπάρχει. Και στο αγωνιστικό θέμα και στο θέμα της διοίκησης. Πιστέυω να έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Για το αποχαιρετιστήριο γεύμα του Παναγιώτη Γιαννάκη:

“Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Τα τελευταία λόγια ήταν ότι μας πιστεύει, να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και θα χαρεί πολύ να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Εκ μέρους όλων των παιχτών τον ευχαριστούμε για τη βοήθεια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.”

Για τους ανθρώπους που στηρίζουν τη νέα διοικητική προσπάθεια και το κλίμα που υπάρχει:

“Το τελευταίο τετράμηνο, δεν είχαμε κανένα δίπλα μας. Αυτό είχα πει ότι δεν με επηρεάζει, αλλά παρ’όλα αυτά υπάρχει διαφορετική εικόνα και από την διοίκηση. Μας στηρίζουν και θέλουμε να το ανταποδώσουμε στο γήπεδο.”

Για τα 104 χρόνια του Συλλόγου:

“Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά στην ομάδα μας και χαίρομαι που αυτό συνοδεύτηκε με νίκη”

Προτεινόμενα Άρθρα