Maximum επιδόσεις στο Survivor με την υπογραφή της Puma! (pics)

από AllAboutARIS

Αναμφίβολα αποτελεί το reality επιβίωσης με την υψηλότερη τηλεθέαση, όπου το κοινό παρακολουθεί με αγωνία Μαχητές και Διάσημους να μάχονται σε διαδοχικά άκρως απαιτητικά αγωνίσματα!

Στο Survivor, οι παίκτες κάτω από δύσκολες συνθήκες καλούνται να κερδίσουν όλα όσα θεωρούνται αυτονόητα: φαγητό, άνεση, επικοινωνία, τροφή. Οι αισθήσεις τους είναι οξυμένες και οι καταπονήσεις στο σώμα μεγάλες, ενώ η συνεργασία μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Σε τέτοιες καταστάσεις όλα παίζουν σημαντικό ρόλο. Οι παίκτες αναζητούν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν στις καιρικές συνθήκες και να μειώσουν τις σωματικές καταπονήσεις! Ένα μπλουζάκι, ένα σωστό παπούτσι μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Στον αγώνα της επιβίωσης, σύμμαχος τους είναι η PUMA! Η παγκοσμίως κορυφαία αθλητική εταιρεία έχει καθιερωθεί στην ιστορία για τη σχεδίαση καινοτόμων προϊόντων ανώτερης τεχνολογίας, την οποία προσφέρει με αντάλλαγμα.. τις υψηλές επιδόσεις!

Αυτές τις επιδόσεις θα τις βρεις μέσα από την πρωτοποριακή τεχνολογία Ignite της Puma – σταθερή επιλογή του γρηγορότερου ανθρώπου στον κόσμο, Usain Bolt και του πρωταθλητή της Formula 1, Lewis Hamilton. Σε όποιον στίβο και να αγωνίζεσαι, το τελευταίο μοντέλο IGNITE FLASH EVOKNIT σου προσφέρει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Ευελιξία και άνεση, χάρη στο μικρό του βάρος και τη λειτουργική σχεδίαση, μέγιστη απορρόφηση των κραδασμών και ενεργειακή απόδοση χάρη στον μοναδικό αφρό τεχνολογίας IGNITE στη σόλα! Διακριτικό, με το μονοχρωματικό του μοτίβο, αποτελεί το απόλυτο trend για ανθρώπους δυναμικούς και συγκροτημένους που δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια και αγωνίζονται με πείσμα ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες για να πετύχουν τους στόχους τους!

Τους survivors του training!

Προτεινόμενα Άρθρα