Έξι hot Ελληνίδες που βγάζουν λεφτά απ’ το Instagram

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το… επάγγελμα του μέλλοντος

Αν κρίνουμε από το πόσο εύκολα ταυτίστηκαν έφηβοι και παιδιά με το Survivor 1, δεν είναι μακριά η στιγμή που θα παραδειγματιστούν από τη Σίσσυ Ζουρνατζή και θα απαντάνε στην ερώτηση “τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;” με το “θέλω να γίνω Instagrammer”. Δεν είναι μακριά η σχολή που μπορεί να ξεπεταχτεί και κανένα ΙΕΚ που να σου μαθαίνει πως να φέρεις εις πέρας τη δουλειά.

Η παρουσία της Ζουρνατζή και το ότι δηλώνει ως ιδιότητα το Instagrammer μας κάνει να σκεφτούμε αρχικά ως κλασικοί παππούδες και να πούμε “τι αηδίες είναι αυτές; Στην εποχή μου δεν είχαμε αυτά τα ιφλουέντσα πώς τα λέτε; Κατ΄αρχάς αυτό δε σημαίνει γρίπη;”. Αποφασίσαμε να το ξεπεράσουμε όμως και σας μιλήσουμε για 6 Instagrammer, ίδιας συνωμοταξίας με την Ζουρνατζή. Συναγελαζόμενες όπως θα έλεγε και μια μπασκετική ψυχή.

Ως Instagrammer θεωρούμε εκείνες τις κοπέλες με τα δημοφιλή προφίλ που δεν τις γνωρίσαμε ως κάτι διαφορετικό. Γιατί με μια πιο γενική έννοια αυτή την ιδιότητα την έχουν πλέον πάρα πολλές Ελληνίδες ηθοποιοί και παρουσιάστριες, όπως η Οικονομάκου, η Συνατσάκη, η Σκορδά, η Βίκυ Κάβουρα κ.α.

Προτεινόμενα Άρθρα