Έβαζαν... χέρι σε πορτοφόλια μέχρι και αποσκευές

Έκλεβαν ανυποψίαστους πολίτες στα ΚΤΕΛ Μακεδονία

Έβαζαν... χέρι σε πορτοφόλια μέχρι και αποσκευές

Για κλοπές που φέρονται να διέπραξαν σε χώρους του υπεραστικού σταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν τρεις νεαροί αλλοδαποί.

Πρόκειται για δύο εικοσιτετράχρονους κι έναν εικοσιεξάχρονο, που σύμφωνα με τη δικογραφία, αφαίρεσαν από κοινού μία αποσκευή και ένα πορτοφόλι αντιστοίχως, από δύο ταξιδιώτες, ενώ αποπειράθηκαν να κλέψουν ακόμη δύο αποσκευές επιβατών.

Οι ενέργειές τους έγιναν αντιληπτές από το προσωπικό ασφάλειας του ΚΤΕΛ, που ενημέρωσαν την ‘Αμεση Δράση και ακολούθησε επιχείρηση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που οδήγησε στη σύλληψή τους.

Κατά την ίδια δικογραφία, προέβαλαν αντίσταση για να αποφύγουν τη σύλληψη. Οδηγούνται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πάει στο CAS για τις καταγγελίες η Παρί
Προηγούμενο άρθρο Πάει στο CAS για τις καταγγελίες η Παρί
Επόμενο άρθρο Νίκη για Ντνίπρο
Νίκη για Ντνίπρο

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News