Παντελίδης: "Όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, καταλαβαίνεις τη διαφορά παιδιού και άντρα"

από Γιώργος Γκάτος

Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε πως δεν χρειάζεται υπομονή και πως η ομάδα ξεκίνησε όπως θα έπρεπε το παιχνίδι

“Να ζητήσω συγγνώμη γιατί παρά τη προσπάθεια που κάναμε, δε μπορέσαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο με τέτοιο καιρό. Νομίζω ότι το καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού είναι η αποβολή. Δε ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Δεν το έχω δει. Αυτό χάλασε όλη την ισοροπία του παιχνιδιού γιατί έδειχνε το παιχνίδι ότι ξεκίνησε σωστά, με ηρεμία και κατοχή μπάλας. Παρότι με 10 παίκτες έκαναν μία σοβαρή προσπάθεια, που δεν ήταν αρκετή. Πληρώνουμε το κάθε λάθος μας. Μόνο με δουλειά μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση” δήλωσε αρχικά.

Για τα “φθηνά” γκολ που δέχθηκε ο ΑΡΗΣ και πως μπορεί να αλλάξει αυτό:

“Είναι κάτι που δουλεύουμε, έτυχε αυτό, δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανένα. Δεν ξέρω άλλο τρόπο εκτός από δουλειά για να αλλάξεις κάποια πράγματα”.

Για το αν η σημερινή εικόνα θα τον κάνει να αναθεωρήσει πράγματα σχετικά με τις μεταγραφές:

“Όχι. Ότι έχω δει, ίδιο βλέπω και τώρα, πιστέψτε με”.

Για την δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τις αποδοκιμασίες:

“Πριν έρθω έκανα μια κουβέντα με τα παιδιά για λίγα λεπτά και τους είπα ότι όταν τα πράγματα είναι εύκολα, όλοι θέλουν να είναι μέρος της ομάδας και χαρούμενοι. Όταν τα πράγματα είνα δύσκολα, καταλαβαίνεις τη διαφορά του παιδιού με τον άντρα. Εκεί πρέπει να δείξεις ότι μπορείς να γυρίσεις τα πράγματα.

Για το αν χρειάζεται υπομονή:

“Εξακολουθώ να μη ζητάω την υπομονή του κόσμου. Αν δεν γινόταν αυτή η στιγμή του παιχνιδιού, θα βλέπαμε εντελώς άλλο παιχνίδι. Η ομάδα ξεκίνησε στον σωστό δρόμο, με υπομονή και αλλαγές παιχνιδιού. Μετά την αποβολή, τα παιδιά πάλεψαν. Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε τέτοιες στιγμές”.

Προτεινόμενα Άρθρα