Ξεχνά τι σημαίνει… νίκη η Μίλαν

από Γιώργος Γκάτος

Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν σκοράρει η Μίλαν στη Serie A

Oλο και μεγαλώνει η πίεση προς τον Τζενάρο Γκατούζο που είδε την ομάδα του να μην καταφέρνει για τέταρτη σερί αγωνιστική να μένει μακριά από τις νίκες. Αυτή τη φορά η προτελευταία Φροζινόνε απέσπασε λευκή ισοπαλία στην έδρα της από τους ροσονέρι και έτσι ο Ιταλός τεχνικός ήρθε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

Η ομάδα του Μιλάνου ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, ωστόσο, δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που είχε. Κορυφαία, αυτή του 18ου λεπτού όταν ο Καστιγιέχο σημάδεψε το δοκάρι της Φροζινόνε. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία ουσιαστικά και έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα το ορθώς ακυρωθέν γκολ, με χρήση του VAR, της Φροζινόνε στο πρώτο ημίχρονο σε μία φάση που ξεκίνησε από φάουλ στον Τσαλχάνογλου.

Οι συνθέσεις:

Φροζινόνε: Σπορτιέλο, Αριαούντο (76′ Σαλαμόν), Κράιντς, Γκολντανίγκα, Κρισετίγκ, Μαϊέλο, Τσίμπσαχ, Μπεγκέτο, Τζιλιόνε (74′ Ζαμπράνο), Τσιάνο, Πιναμόντι (80′ Τσιοφάνι)

Μίλαν: Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Ροντρίγκεζ, Ρομανιόλι, Καλάμπρια (74′ Κόντι),Τσαλχάνογλου, Μπακαγιόκο, Καστιγιέχο (74′ Λασάλτ), Κεσί, Ιγουαΐν, Κουτρόνε

Προτεινόμενα Άρθρα