Καλή… κιτρινόμαυρη χρονιά!

από Γιώργος Γκάτος

Υπό άλλες συνθήκες και σε άλλες ημερομηνίες το blog θα είχε άλλο ύφος. Μέρες που είναι ο Αρειανός είναι ήδη στα κόκκινα οπότε το μόνο που θα προσθέσω σήμερα στην θεματολογία του είναι…ευχές.

Η κατάσταση στο μπάσκετ είναι οριακή και θεωρώ ότι όσα έγραψε ο Σταμάτης Μουρελής στο blog του μετά την κωμικοτραγικά στην Κύμη είναι και η απόλυτη πραγματικότητα. Έχω την αίσθηση ότι και οι τελευταίοι κατάλαβαν από την… συνάντηση στα Μάλγαρα, αλλά παράλληλα σήμερα στην συνάντηση των οργανωμένων με τον κ. Καστρίτη αντιλήφθηκαν ότι ο κόσμος του ΑΡΗ θα είναι παρών όπου και αν παίζει η ομάδα. Καιρός να εμφανιστεί και η ομάδα…

Στο ποδόσφαιρο μετά από την κατραπακιά στο κύπελλο, οι ημέρες προσφέρονται για ηρεμία και αλλαγές. Βέβαια η…γκαντεμιά του 2018 υπάρχει μέχρι την τελευταία μέρα. Έχεις συμφωνήσει με ένα αξιόλογο μπακ τον Αλφονς της Ντιζόν. Σήμερα το μεσημέρι έχει ραντεβού με τον προπονητή για να πάρει το ΟΚ. Ο προπονητής είναι σύμφωνος και σήμερα…επικυρώνεται στην ουσία ο δανεισμός του στον ΑΡΗ (με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι) και το πρωί μετά από 6.5 χρόνια η Ντιζόν διώχνει τον προπονητή! Ας ελπίσουμε ότι ο επόμενος δεν θα θέλει κανά μήνα να αξιολογήσει το υλικό.

Προτεινόμενα Άρθρα