Τα πέναλτι της Ξάνθης έχουν τη δική τους ιστορία… (vid)

από AllAboutARIS

Η Ξάνθη επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου χάρη σ’ ένα πέναλτι- «μαϊμού» και προσέθεσε ακόμα ένα… κραυγαλέο υπέρ της σφύριγμα στα «Πηγάδια». Το SDNA θυμίζει τις υπόλοιπες περιπτώσεις που η ομάδα του Ράσταβατς ευνοήθηκε σκανδαλωδώς φέτος.

Δεν είναι η πρώτη φορά, δεν είναι η δεύτερη… είναι η τέταρτη. Ο Ατρόμητος έγινε το τέταρτο κατά σειρά θύμα σκανδαλώδους διαιτησίας υπέρ της Ξάνθης στα Πηγάδια. Ανύπαρκτα πέναλτι, χαρισμένες κόκκινες κάρτες και πολλά ακόμα. Ο Σιδηρόπουλος έκανε την αρχή στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο ματς με τον Παναθηναϊκό όταν δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των πράσινων και αποβολή στον παίκτη της Ξάνθης για μαρκάρισμα στον Χατζηγιοβάνη που βρισκόταν μόνος απέναντι στον Ζίβκοβιτς. Παράλληλα, χάρισε αρκτές κάρτες σε σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.

Η συνέχεια δόθηκε με το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Λάμπρου και με το οποίο οι Ακρίτες επικράτησαν της ΑΕΛ. Ενώ, εφεύρεση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και αυτό που καταλογίστηκε κατά του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Μανούχο, ανεξάρτητα αν σε αυτή η φάση δεν μετατράπηκε τελικώς σε γκολ. Μάλιστα, σε αυτή την αναμέτρηση με την ομάδα της Ηπείρου, η φάση στην οποία η Ξάνθη έφερε το ματς στα ίσια αρχίζει με ανύπαρκτο φάουλ.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο, όταν ο Σκουλάς… φαντάστηκε πέναλτι σε μία φάση στην οποία ο Κάστρο μπέρδεψε τα πόδια του και έπεσε στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Πρόκειται σίγουρα για μία… συλλογή στιγμών από το φετινό πρωτάθλημα στα Πηγάδια που σε καμία περίπτωση δεν τιμούν την ελληνική διαιτησία αλλά και το ποδόσφαιρό μας γενικότερα.

Προτεινόμενα Άρθρα