Οι… φρέσκοι του ντέρμπι

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. και το AllAboutARIS, καταγράφει ποιοι παίκτες των “κιτρίνων”, αναμένεται να ζήσουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους, ένα τέτοιο παιχνίδι.

Γιώργος Δεληζήσης: Ο αρχηγός του ΑΡΗ, δεν έπαιξε -λόγω τραυματισμού- στο ματς του Α΄ γύρου ενώ στην αναμέτρηση του Κυπέλλου, είχε μείνει εκτός αποστολής. Η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής είναι αμφίβολη, καθώς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εφόσον ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αναμένεται να πάρει θέση βασικού.

Λίντσεϊ Ρόουζ: Ο Γάλλος στόπερ, αποκτήθηκε τον Γενάρη και μπήκε κατ’ ευθείαν στα… βαθιά. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα παιχνίδια που έχει παίξει, μέχρι τώρα και στο προσεχές ντέρμπι, θα υπερασπιστεί το κέντρο άμυνας της ομάδας.

Ντάνιελ Λάρσον: Ίδια περίπτωση, με τον Λίντσεϊ Ρόουζ. Ο Σουηδός ήρθε για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματίας Μπρούνο Γκάμα και τα πηγαίνει περίφημα, βγάζοντας την ποιότητά του, στον αγωνιστικό χώρο.

Μαρτίν Τόνσο: Όπως και ο Δεληζήσης, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο. Αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Σάββας Παντελίδης θα τον χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι, καθώς είναι παίκτης με ποιότητα και ικανότητα, που μπορεί ν’ αλλάξει τις ισορροπίες ενός αγώνα.

Γιάννης Φετφατζίδης: Το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ. Ένας παίκτης με πολλές δυνατότητες και ποιότητα, που γνωρίζει την σημασία αυτών των αγώνων. Έχει παίξει, μέχρι στιγμής, σε δύο παιχνίδια, ως αλλαγή.

Μίχαϊ Κόρχουτ: Ήταν μεταξύ των παικτών που αποκτήθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Με την έλευσή του στην ομάδα, πήρε αμέσως φανέλα βασικού κι έχει συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Ντάνιελ Λάρσον, στην αριστερή πλευρά του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα