"Επιβραβεύστε τους πελάτες σας με… Passbox"

από AllAboutARIS

Με την υπηρεσία PassBox κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση μπορεί να προσφέρει προγράμματα επιβράβευσης, κάρτες μέλους, κάρτες δώρου και/ή κουπόνια στους πελάτες της.

Οι κάρτες παραμένουν αποθηκευμένες στο κινητό του χρήστη, είναι διαθέσιμες οποιαδήποτε στιγμή! Ο πελάτης μπορεί να εξαργυρώσει την διαθέσιμη προσφορά ή να δεχτεί επιβράβευση σε real time χρόνο. Και όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση με επιπλέον εξοπλισμό μηχανοργάνωσης! Αρκεί ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet! 

Τι θα γινόταν στην περίπτωση που οι κάρτες ή/και τα κουπόνια της αγαπημένης μας επιχείρησης υπήρχαν οργανωμένα στο ηλεκτρονικό μας πορτοφόλι;

Η υπηρεσία PassBox έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα επιβράβευσης των πελατών της επιχείρησης και προώθησης προσφορών.

Το PassBox  είναι ένας σύγχρονος τρόπος επιβράβευσης των πιστών πελατών και  προώθησης προσφορών/εκπτώσεων σε καθορισμένο κοινό. Αρκεί ο χρήστης να «κατεβάσει» την κάρτα ή κουπόνι στη συσκευή του για να γίνει μέλος του loyalty club της επιχείρησης. Την κάρτα ή κουπόνι την αποκτά είτε ηλεκτρονικά (αρκεί ένα κλικ στο σχετικό σύνδεσμο που υπάρχει στην εταιρική ιστοσελίδα/social media page, κτλ) είτε σαρώνοντας το QR code που βρίσκεται αναρτημένο σε επιλεγμένους χώρους. Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα γίνεται κάτοχος της κάρτας ή/και κουπονιού απολαμβάνοντας τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης.

Εύκολα & Αποτελεσματικά!

Δώστε “ψηφιακό αέρα” στο πρόγραμμα επιβράβευσης της επιχείρησης σας, προσεγγίστε ακόμη μεγαλύτερο κοινό…

Μάθετε περισσότερα για το PassBox, επισκεφτείτε https://www.like-it.gr/προγράμματα-επιβράβευσης

Προτεινόμενα Άρθρα