Φουλάρει για Μποχωρίδη ο Προμηθέας

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Προμηθέας Πατρών φουλάρει για την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη και ο ΑΡΗΣ κινδυνεύει να χάσει ακόμα ένα σημαντικό παίκτη από το ρόστερ του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάτρα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει τον αρχηγό του ΑΡΗ στην κορυφή της λίστας της για τις θέσεις των γκαρντ και σκοπεύει να κινηθεί άμεσα για να ολοκληρώσει την προσθήκη του.

Ο Προμηθέας έχασε τον Νίκο Γκίκα, που πήγε στην ΑΕΚ, ενώ αποχωρεί και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος οδεύει για το Περιστέρι. Στις θέσεις των γκαρντ οι Αχαιοί έχουν αυτήν τη στιγμή μόνο τον Λάνγκστον Χολ και τον Δημήτρη Κατσίβελη, οπότε χρειάζονται άμεση ενίσχυση. Εδώ και καιρό ο Μποχωρίδης είναι στο στόχαστρό τους και μάλιστα φέρονται να του έχουν καταθέσει μία δελεαστική πρόταση για διετή συνεργασία.

Στην παρούσα φάση, ο ΑΡΗΣ φαίνεται αδύναμος να κρατήσει τον αρχηγό του, ο οποίος έχει λαμβάνειν από τη φετινή και την περσινή σεζόν, ενώ οι απολαβές του για την επόμενη χρονιά είναι αυξημένες σε σχέση με φέτος. Το καλοκαίρι του 2018 ο 25χρονος γκαρντ έβαλε την αγάπη του για τον ΑΡΗ πάνω από το συμφέρον του, όμως οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν επιτρέπουν αισιοδοξία ότι θα παραμείνει και την επόμενη χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 15 Ιουλίου ενεργοποιείται αυτόματα ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του Μποχωρίδη στον ΑΡΗ, όμως πιθανότατα οι εξελίξεις θα τρέξουν νωρίτερα. Και μένει να φανεί αν οι “κιτρινόμαυροι” θα κάνουν την ανατροπή για να τον κρατήσουν στο “Nick Galis Hall”.

Προτεινόμενα Άρθρα