Στοίχημα: Επιλογές με γκολ από Ρουμανία και Βουλγαρία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι ξεχωρίζει από τη σημερινή στοιχηματική δράση

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (22/07) περιλαμβάνει λίγες αλλά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Σήμερα πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στα πρωταθλήματα Ρουμανίας και Βουλγαρίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το pame stoixima. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

“Ανοιχτά” τα παιχνίδια της Στεάουα

Στις 21:00, η δευτεραθλήτρια Ρουμανίας την περσινή σεζόν Στεάουα ταξιδεύει στην έδρα της Σέπσι, για τον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής. Η γηπεδούχος Σέπσι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και τρέχει ένα σερί 16 αγώνων, από την περασμένη σεζόν, δίχως νίκη, με τελευταία επιτυχία στις 17 Φλεβάρη! Ήταν απογοητευτική στα playoffs, όπου σε δέκα αγώνες, κατάφερε να αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία, απογοήτευσε αμυντικά και στα φιλικά προετοιμασίας. Στην πρεμιέρα πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Βολουντάρι με 0-0, σε μία αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Θετικό το ξεκίνημα στη σεζόν για τη Στεάουα, που φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Προκρίθηκε με δύο νίκες επί της Μιλσάμι για τα προκριματικά του Europa League και την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την αρμένικη Αλασκέρτ στον επόμενο γύρο. Στην πρεμιέρα του ρουμάνικου πρωταθλήματος, επικράτησε εντός έδρας της Χέρμανσταντ με σκορ 4-3! Η επικράτηση ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, αφού οι πρωτευουσιάνοι είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Φορμαρισμένη η Στεάουα, έχει δείξει ότι παίζει πολύ επιθετικά και αφήνει κενά στα μετόπισθεν, πέρσι στο γήπεδο της Σέπσι επικράτησε με σκορ 1-5! Επιλογή μας το Over 2.5, στην πολύ αξιόλογη απόδοση 2.05.

Με τάση στα G/G

Στις 21:00, στην Μπίστριτσα, η τοπική Βιτόσα υποδέχεται την Μπότεφ Βράτσα, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη Βουλγαρία. Αμφότερες ομάδες ξεκίνησαν με ήττα τη φετινή σεζόν. Στην πρεμιέρα η Μπίστριτσα ηττήθηκε στη Σόφια από την ΤΣΣΚΑ με 3-2 παρότι προηγήθηκε δύο φορές στο 1ο ημίχρονο, στο 11’ με τον Αζμίν (0-1) και στο 23’ με τον Γκαργκόροφ (1-2). Το καθοριστικό τέρμα το δέχθηκε στο 88’ και γύρισε με άδεια τα χέρια στην έδρα της. Η Μπότεφ ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπερόε με σκορ 1-3. Βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς στο 12ο λεπτό, και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά σε 1-2 στο 77’ με τον Μπουντίνοφ. Όπως φάνηκε και στην πρεμιέρα οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές και αμυντικά κενά. Στο ανάλογο παιχνίδι της περασμένης σεζόν το ταμπλό έγραψε 2-5!!! Λογική επιλογή επομένως το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X